НЕ ЛУТИ СЕ, ЧОВЕКУ

Naplati promašaj

Колку пати имате „паднато“ за само еден пар? Тој проклет тикет сакате да го згужвате, запалите, изедете, исецкате... Сешто ви паѓа на памет во тој момент, бидејќи се работи само за еден пар... За да не ги „кинете“ нервите, MOZZART ви овозможува ПАРИЧЕН БОНУС „ПРОМАШИ, А НАПЛАТИ“, односно, освојување на пари кога ќе ве „бутне“ еден пар на тикетот. НОВИТЕТ е да од сега СИТЕ играчи на кои ќе им се случи да промашат еден пар на тикетот на кој имаат најмалку четири пара, а погодениот коефициент е поголем од 29, 59, 99, 499 или 999 и во зависнот од уплатата можат да освојат ПАРИЧЕН БОНУС.

Пример: Имате играно тикет на кој се наоѓаат четири пара и уплата од 100 денари. Погодениот коефициент на тикетот со еден промашен пар изнесува 60,00. Имате освоедно двојна вредност на својата уплата и добивката ви изнесува 200 денари. Односно 2х100 денари, бидејќи за коефициент преку 59 по веќе дефинираната скала освојувате двојна вредност на уплатата. Единствено што треба да направите е да отидете до уплатното место и да ги земете парите кои можете да ги потрошите како вие сакате.

Животот ќе ви биде многу поубав, едноставен и помалку ќе се нервирате кога Челзи ќе изгуби, кога Барселона ќе промаши пенал, Монако ќе изгуби добар играч, нападот на Севиља ќе се успие и не дава голови, Лацио губи во првото полувреме, а тоа вам ви е сигурен натпревар... Од сега ќе можете да живеете без стрес бидејќи и после „падот“ има наплата.

ПАРИЧЕН БОНУС „ПРОМАШИ, А НАПЛАТИ“

Производ од погодените коефициенти на тикетот* Вредност на БОНУСОТ
поголем од 29 Се исплатува вредноста на уплатата
поголем од 59 Се исплатува ДВОЈНО од вредноста на уплатата
поголем од 99 Се исплатува ПЕТПАТИ поголема вредност од уплатата
поголем од 499 Се исплатува ДЕСЕТПАТИ поголема вредност од уплатата
поголем од 999 Се исплатува СТОПАТИ поголема вредност од уплатата

Pravila

  • Бонусот „Промаши, а наплати“ ги наградува сите играчи кои имаат тикет со еден промашен пар.
  • Тикетот кој може да го оствари правото на бонусот „Промаши, а наплати“ мора да има најмалку четири типа/парови.
  • Паричниот износ кој го освојувате условен е од производот на коефициентите на погодените типови/парови.
  • Наплатата можете да ја извршите само на уплатното на кое е уплатен тикетот.
  • Не важи за системските тикети.


И ДОБРА ЗАПОМНЕТЕ: МНОГУ Е БИТНО ДА ГО ЗАЧУВАТЕ ТИКЕТОТ бидејќи СЕГА МОЖЕТЕ да ПРОМАШИТЕ, А ДА НАПЛАТИТЕ и - нема лутење!