Добивка плус – Добивка која не ја очекувавте

Твојот тикет е без грешка? Честитаме, но тоа не е се. Совршеното знаење заслужува совршена награда!

Бенефиции

Производ на погодени квоти на тикетот Број денови на бенефицијата
поголем од 49 2
поголем од 99 7
поголем од 499 10
поголем од 999 100

Пример за тикет

Пример на добитен тикет со вкупен коефициент 137,22.

Правила

  • ДОБИВКА Плус ги наградува членовите на Mozzart Club-от кои имаат добитни тикети.
  • Периодот на користење на бенефицијата зависи од погодената квота на тикетот.
  • Тикетот кој може да оствари право на ДОБИВКА Плус мора да има минимум четири типови / натпревари.
  • ДОБИВКА Плус остваруваат само тикетите на членовите на Mozzart Club-от уплатени преку картичка со една комбинација.
  • За ДОБИВКА Плус предвиден период на активација е 7 дена од денот на завршување на последниот натпревар на тикетот.
  • Бенифицијата ДОБИВКА Плус членот на Mozzart Club-от може да ја искористи само на уплатното место на кое е уплатен тикетот.

Враќање на врвот на страната

Провери го статусот на тикетот: